Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemre jelentkezzek?

Melyik egyetemre jelentkezzek?

Figyelt kérdés
Melyik egyetemre jelentkezzek? 4-5-ös tanuló gimnazista vagyok. Nincs semmi ötletem
2012. jan. 20. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Nincs semmi ötleted? Akkor miért kellene egyetemre jelentkezned? Ezt talán valami törvény írja elő?

Életed leghülyébb döntése volna, ha jelentkeznél. Dolgozz, tanulj még valami kisebb horderejűt stb.

2012. jan. 20. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Semelyikre. Így csak elpazarolnád az állami féléveid olyasmire, amit aztán nem szeretsz. Keress munkát, aztán ha tudod, mit tanulnál, akkor menj egyetemre.
2012. jan. 20. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
mi a kedvenc tantárgyad? Csinálj magadnak egy listát a főbb foglalkozásokkal és menj végig rajtuk lassan, gondolj a hátrányokra/előnyökre, hogy érdekelne-e egyáltalán stb... nekem bejött. és tényleg nem kell erőszakkal egyetemre menni,abból csak szenvedés lenne.
2012. jan. 20. 17:07
 4/11 anonim ***** válasza:
mellesleg ilyen primitív szájaskodással esélyed sincs az egyetemen. szóval nyugodj le...
2012. jan. 20. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, kérdező, ha elegendő információt adsz, már tudunk is javaslatot tenni.

Számodra a kommunikáció és médiatudomány szak volna megfelelő.

Kis szerencsével megtanítanak az elemi magyar kommunikáció alapjaira, ráadásul utána szinte biztosan diplomás munkanélküli leszel, ezért továbbra is a szüleid fognak eltartani, csak még sajnálnak is majd mellé.

2012. jan. 20. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Vagy választhatnád a pszichológiát is.

Megtanulnád kezelni az indulataidat.

2012. jan. 20. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Menj gyógypedre! :))
2012. jan. 20. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Te komolyan azt hiszed, pénzt tudsz keresni olyan dipőlomával, amiről azt sem tudod, minek szerzed meg? Semmit nem tudsz Te az életről, ha elhiszed ezt a mesét.

Éppen ezért mennél többre, ha nem mennél egyáltalán egyetemre, mert így végképp eljátszod annak esélyét, hogy azt tanuld, ami tényleg neked való.

2012. jan. 20. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja, és ott volnának még szakképzések is. Lefitymálhatod őket, de pl. egy villanyszerelő többet keres, mint egy tanár. Tehát nem az egyetem az egyetlen megoldás.

De minek is írok úgy, mintha elhinném, érted mit akarok mondani...

2012. jan. 20. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Pajtás, szerintem te ne menj egyetemre. :)
2012. jan. 20. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!