500-pontos rendszerben szerintetek kb. hány pont kell majd a SE ált. Orvosi szakára? (államilag finanszírozottra)
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 20:51
1/10 anonim válasza:
Mivel csökkentették a helyek számár (mondjuk annyira asszem nem sokkal), és 500 pontos a rendszer, én olyan 450-460-ra tippelem, de nyilván függ a jelentkezők számától/eredményétől is.
2/10 anonim válasza:
Orvosin nem csökkentették, hanem növelték.
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én is úgy tudtam, hogy az orvosin is csökkentették az államilag finanszírozott férőhelyeket... :O Most akkor mi van?
2012. jan. 15. 08:45
5/10 anonim válasza:
Felvi.hu-n egyelőre ugyanaz van kiírva irányszámnak mint tavaly: 50 < 400
De persze ez még változhat...
Amúgy egy 450 pontot én is simán el tudok képzelni.
6/10 anonim válasza:
1500ról 1800ra növelték a keretszámot,felvin az irányszámból semmit nem lehet levonni,abba benne van a költséges is,de az változhat is akár még.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Orvosi osztatlan képzésű, valóban növelték a férőhelyek számát.
2012. jan. 16. 08:55
9/10 anonim válasza:
Most komolyan ekkora gondok vannak a szövegértelmezéssel? (Nem a kérdezőre, hanem a válaszadókra gondolok.)
Belinkel vki egy oldalt, amiben feketén-fehéren benne van, hogy növelték a keretszámot, erre leírja, hogy csökkentették.
Nézd már meg jobban basszus. Ne a BA képzést nézd, hanem az OSZTATLANT, mert az orvosi osztatlan képzés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!