Van itt valaki, aki végzős és molekuláris bionikát jelöl meg első helyen?
Szegedre megyek.
Azért tetszik a szak mert jól el lehet vele majd helyezkedni és sok pénzt lehet majd vele keresni. Ez az egyik oka.
A másik oka meg az, hogy az összes természettudományos tantárgyat felöleli, és ha eltudom végezni akkor nagyon művelt leszek, amivel tudok villogni magam és mások előtt is.
tudsz villogni??? hahahahaaa
amugy ez engem is érdekel, én is néztem ezt a szakot. csak pontosan nem tudom hoyg mire vihetem ezzel az életben :S
Marha sok pénzt kereshetsz vele. Kell ennél több?
Nekem nem.
Nem csak Szegeden, de máshol sincs mesterképzése a szaknak, azért mert minek hirdetné meg bármelyik egyetem, amíg nincs senki aki részt venne a képzésen?
Majd meg lesz hirdetve, ha eljön az ideje.
De ha csak sz*r jön ki a szádon, akkor szerintem inkább a wc-n töltsd az időt és ne ezt a témát f*sd tele a sok marhaságoddal.
ismerőseim közül sokan mennek oda, vagy jelölték meg az orvosi után vészesetnek. a kutatás, a pénz, a természettudományok átölelése voltak a fő szempontok :) (mondom, nem konkrétan engem érint de rengeteget beszélgettünk a többiekkel a továbbtanulásról).
a legtöbben 420-460 ponttal jelentkeznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!