1-es kémiával felvehetnek gimnáziumba?
ha nem vegyész szakra vagy kémia szakra mész elképzelhető hogy fel
mert általában a matek magyar angol törit meg nem emlékszek már mit néznek de nem rémlik hogy azt is néznék
de most őszíntén hogy bírtál megbukni kémiából és melette a többiből 4-5 lenni? itt valami nem stimmel nekem
nem vesznek fel sehova.
újra kell járnod a 8dikat, ha így folytatod.
"7. év eleje óta lemaradtam kémiából és rohadtul nem érdekel."
Én gyakorlati vegyész vagyok, nem csodálom a mai kémia oktatás azzal is megutáltatja sokszor a kémiát aki a gyakorlati részét szívesen tanulná.Ezért lesznek olyan vegyészek mint akik az EU-ban nem veszélyes anyaggá nyilvánították a vörösiszapot pedig kórházban feküdtek emberek súlyos marásokkal.
"ha nem vegyész szakra vagy kémia szakra mész elképzelhető hogy fel "
Ő gimnáziumba akar menni, nem egyetemre.
Egyébként a kettesednek meg kell lenni kémiából is. Hiszen gimnáziumba is lesz kémia. Ez olyan mintha 7.-ben buktál volna belőle. Akkor vagy újra kell járni a 7. osztályt, vagy nyáron pótvizsgázni belőle. De amíg nincs meg a kettesed addig nem léphetsz tovább.
6. tudom
de vannak olyan sulik gimnázimukot is ahol kémia szak van pl és arra tuti nem vennék fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!