Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyen jegyekkel felvehetnek...

Ilyen jegyekkel felvehetnek gimnáziumba? Irjatok nekem ilyen sulit.

Figyelt kérdés

7. évvégén mindenből 4es és 5ös voltam, kivéve a földrajzot, abbol 2es.

Nem tudom hogy emiatt az egy kettes miatt fel-e vehetnek gimnáziumba.

Irjatok nekem olyan iskolákat(nem baj ha nem gimnázium), amibe lehet tanulni portugál nyelvet.

2009. szept. 12. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Jaj, nyugi, a gimiben rengeteg olyan emberrel fogsz találkozni, akik végigbukdácsolták a nyolc évüket. A gimnázium kötelező, így valahova mindenképp felvesznek csak nem feltétlen oda, ahova jelentkeztél.
2009. szept. 12. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak négyesem és ötösöm volt (inkább ötös), de nem vettek fel, mivel a négyesek matekból és nyelvből voltak (tehát, ami számít) + nagyon beteg voltam és a matek felvételim nem sikerült túl jól. Úgy tudom, hogy portugált nem tanítanak sok helyen (vagy egyáltalán nem), de van lehetőséged cserediáknak lenni és el tudsz utazni Portugáliába vagy Brazíliába, így meg tudod tanulni a nyelvet, itthon pedig nyelvvizsgázni belőle.
2009. szept. 12. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Első válaszoló: amire te gondolsz, azt úgy hívják, hogy szakmunkás képző!
2009. szept. 12. 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

Nem a szakmunkásképzőre gondolok. Mondom, a gimnázium kötelező. Nálunk a szín kettes tanuló is bejutott gimibe (csak nem mindegy milyenbe). 18 éves koráig mindenki bejut a gimibe, ha oda jelentkezik. Nem kötelező szakmunkásképzőbe mennie, ha nem akar.

Első voltam.

2009. szept. 12. 14:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Van egy iskola , a Károlyi Mihály.

Ott ugye lehet tanulni portugált?

És oda bekerülhetek ilyen jegyekel?????

2009. szept. 12. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a gimnázium nem kötelező, csak a középiskola. a kettő nem feltétlenül ugyan az.
2009. szept. 12. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz, városonként ki van jelölve egy iskola, ami begyűjti azokat, akiket sehova nem vettek fel, ez nem gimnázium szokott lenni, hanem szakmunkás vagy gyengébb szakközép.

Válaszolónak: van egy könyv, amit meg kell venni tovább tanulás előtt, 4 éve 500 Ft volt, a címe: Hogyan továb...? Ez tartalmazza a középiskolákat, a követelményeket, a szakokat stb.. Ezenkívül menj el az iskola nyíltnapjára és érdeklődj! Honnan tudjuk, hogy hol van ez az iskola és mit tanítanak? 10000 nevű ilyen lehet..

2009. szept. 12. 14:09
 8/11 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat
2009. szept. 12. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, az én osztálytársamat olyan gimibe vették föl, amit meg sem jelölt, csak azért mert az egyetlen helyre amit bejelölt nem vették fel. Ahol van szabad hely még, oda felveszik a diákokat. És ez lehet gimnázium.
2009. szept. 12. 14:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
senki nem mondta, hogy nem lehet gimnázium, csak azt, hogy nem feltétlenül az.
2009. szept. 12. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!