Környezetvédelem és vízgazdálkodás?
Figyelt kérdés
Továbbtanulás előtt állunk,érdemes lenne-e a környezetvédelem és vízgazdálkodást választani?Miről szól ez az egész?És később jól el lehet vele helyezkedni? 14/F2012. jan. 10. 19:17
1/3 anonim válasza:
Én is arra járok. Hát szívatós nagyon. Elsősorban az állatok szeretetet semmit nem ér. Kell vágnod a reál tantárgyakat (pl. biosz emelt szinten tanulod alapból. én 10dikes vagyok de 11 könyvet vesszük plusz a bővített kiadást.) Plusz kell egy kis segg is hozzá, a magoláshoz, ha viszont érdekel, mint pl. engem akkor nem akadály, nem is rossz. Ráadásul ha nem errefelé mész tovább majd felsőoktatásban, akkor is lesz egy jó reál alapod is, nemcsak humán.A második részre válaszolva a vízgazdálkodással jobban el lehet helyezkedni, mert az EU-ba vagyunk, de még a kis községekben, falukban nincs mindenhol körny.véd. szakember sajnos.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm válaszod.:)Biologiát nagyon szeretem,ha meg meg kell tanulni az anyagot,akkor meg kell.
2012. jan. 11. 07:16
3/3 anonim válasza:
Hát nálunk elsőbe volt szaktárgy műszaki rajz, számtech gyak.
Másodikba volt géptan építészeti alapism. + bejöttek a gyakorlati órák géptan gyak, talajmechanika és labor gyak.
Harmadikba indul igazán be a dolog onnantól van körny véd meg vízgazd + földmérés és településgazd gyak. Gyakorlatba van vízgazd gyak, földmérés gyak, és labor.
Ezeken kívül nincs nagy eltérés. Nekünk még annyi volt max, hogy elsőbe volt csak földrajz de fizika 4 évig van.
Igazából már a nevéből is kilehet találni kb miről szól, de ha van specifikusabb kérdés felteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!