Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemen érdemesebb...

Melyik egyetemen érdemesebb pszichológiát tanulni?

Figyelt kérdés
Idén végzek és pszichológián szeretnék továbbtanulni szerintetek melyik egyetem a legjobb én eddig Pécsben és Szegedben gondolkodom de ha van jobb ötletetek netán pár személyes tapasztalat esetleg megindokolt vélemény vagy bármi annak nagyon örülnék.
2012. jan. 4. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a Károlit ajánlanám,de térjünk át a kérdésedre.A fenti kettő közül egyik sem rossz,mindkettőről hallottam jókat az oda járóktól,bár Pécsről sokan átjöttek hozzánk már a legelső félévben.Ha a kettőből kell választani,akkor inkább Szeged,arról több jót hallottam,illetve akik onnan jöttek most a mesterképzésre hozzánk,azok mintha nagyobb szakmai tudás birtokában lennének.Ha érdekelnek a kimutatások,ajánlom a figyelmedbe az alábbi linket,én azonban csak a saját tapasztalataimról tudok írni.

[link]

2012. jan. 4. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, sokat segített és a felmérésből rájöttem, hogy nem éri meg 700 km-t megtenni Pécsig mindamellett, hogy a Szegedi és a Károli nem csak közelebbnek de még jobbnak is bizonyul. Azt hiszem most elkezdek infókat gyûjteni a két egyetemrõl aztán meglátjuk mi lesz. Nem tudnád azt még kérlek megmondani, hogy a Károlin mikor lesznek a nyílt napok?
2012. jan. 4. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Jan.25.11-14:00-ig.A Reviczky utca 4-ben lesz,nem a Bécsi úton!!(ez amúgy fent van a neten.)
2012. jan. 5. 06:51
 4/5 A kérdező kommentje:
kerestem én is de nem találtam köszönöm, hogy megírtad :)
2012. jan. 5. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
én sok jót hallottam a szegedi MA-soktól, szóval szerintem ezzel járnál jobban :)
2012. jan. 5. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!