Pszichológiát megéri tanulni? Milyen az elhelyezkedési esélye?
Figyelt kérdés
Érdekel a téma, nem ez lenne az első egyetemem. De sok helyen olvastam, hogy manapság divatos szak lett, így rengetegen nem találnak állást.2011. dec. 27. 12:33
1/2 anonim válasza:
sajnos valóban nehéz állást találni és elég kevés a fizetés is hacsak nem magánrendelésed van.
én is beszélgettem erről nálunk az iskolapszichológussal és szerinte külföldön van esély jól elhelyezkedni stb. de itt sajnos nem.
2/2 anonim válasza:
Külföldön van esély, de ehhez akkor úgy is kell nyelvet beszélned... itt a hozzáértést díjazzák, ha úgy érzed menne, akkor vágj bele, de kell az elhivatottság és készülj fel, hogy ha pár éven belül kiégsz, akkor nem tudod tovább csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!