Általában az őszi vagy a tavaszi érettségi a könnyebb?
Figyelt kérdés
Köszi előre.2011. dec. 24. 18:54
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyforma nehézségűek, de ha már mindenképpen mondani kell, akkor talán az őszi nehezebb lehet egy leheletnyivel. Pusztán azért, hogy aki előrehozottazni akar, az tényleg bizonyítsa, hogy azért akar, mert nagyon keni-vágja a témát. Ezt egy tanárom mondta, eddig csak ősszel tettem érettségi vizsgát (előrehozott), úgyhogy viszonyítási alapom nincs.
2/4 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy az őszi általában picit nehezebb szokott lenni, mint a tavaszi. Konkrét viszonyítási alapom nekem sincsen, mert anno ősszel még angolból tettem középszintűt, tavasszal meg már emelteztem, szóval nem tudnám megmondani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,akkor győzött a tavaszi,ezek szerint az a könnyebb,még ha csak egy kicsivel is.Köszi.
2011. dec. 24. 22:52
4/4 anonim válasza:
Igen, én is így hallottam, hogy az őszi kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!