Merre tovább szerintetek?
Végzős vagyok középsuliban, és fogalmam sincs hogy mit tanuljak tovább... nem vagyok hülye gyerek, négyes feletti átlagom van, érettségit kevés tanulással 5 re megtudom írni középszinten. Fogalmam sincs mit tanuljak. Az iskolámban tudok maradni cnc programozói képzésen, ami 2 év, de ha utána még mennék egyetemre vagy fősulira, akkor már emelt szintű érettségi is kell /új rendelet miatt/. Ezért gondolkodtam, hogy nem maradok, de ötletem sincs hogy mit tanuljak. Alapból közgazdasági szakon vagyok itt a középsuliban, de nem szimpatizálok vele annyira, hogy elképzeljem magamat ebben. Ti mit ajánlanátok, mit tanuljak tovább ?
iu: valami olyat, amivel jól lehet keresni, és eltudok majd helyezkedni... ötletem sincs hogy mik jöhetnének szóba, azért kérnék minél több lehetőséget, és utána már tudok könnyebben dönteni.
Köszönöm szépen előre is!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!