Merre tanuljak tovább? (matek-logika)
Főiskolára, egyetemre szeretnék járni a 2012es tanévtől. Igazából a jegyeim jók, 4,7es átlagot produkálok. A matekot nagyon szeretem, de jelenleg nyelvi tagozatos gimnáziumi osztályba járok, úgyhogy jövőre beterveztem egy angol felsőfokút is. Az informatika is vonz, azonban hosszútávon azt nem találom túl érdekesnek, nem kötne le.
Egyáltalán nem ismerem, hogy milyen szakok, szakmák vannak, semmilyen tájékoztatást nem tartanak ilyen célból.
Magamat valamilyen nagyobb cég alkalmazottjaként tudom elképzelni, ahol az idő múltával egyre feljebb kerülhetek a ranglétrán. Úgy érzem fontos a folyamatos fejlődés, a kihívások. Maximalista és precíz vagyok. Kommunikációs képességeim is jók, illetve inkább a logikus dolgokat szeretem (a matek iránti szeretetem is ezt tükrözi).
Bármilyen tanácsot örömmel olvasok! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!