Ha bölcsésztudományi szakon felvesznek anglisztikára, és majd a tanári mesterképzést választom, akkor 2. , minor szakként felvehetem a kémiát?
Figyelt kérdés
A fordítottjára is kíváncsi vagyok, hogy lehetséges-e? (TTK - Kémia, és úgy veszem fel az angolt)
Válaszokat előre is köszönöm!
2011. okt. 15. 14:19
1/3 anonim válasza:
Tanárképzésnél igen. A menetét ismerem, de több olyan ismerősöm van, aki így tanult nyelvet/matekot ELTE-n.
2/3 anonim válasza:
Hát én német nemzetiségi tagozatra jártam és ott voltak német-biosz vagy épp német-matek szakos tanárok, úgyhogy biztos, hogy meg lehet csinálni ugyanezt angol-kémiával :)
3/3 anonim válasza:
Utolsó: valóban, csak az egy jócskán más oktatási rendszer volt.
Kérdezőnek: elvileg lehetséges, de akkor a legkönnyebb a dolog, ha adott egyetemen van TTK is. Akkor szerintem nincs gond. Ha másik egyetemen kell minoroznod, az egy kicsivel problémásabb. Fordítva ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!