Ez jo matek könyv?
Jövöre megye kközép suliba, csak matekbol minding rossz voltam. Eddig akárhány könyvet néztem mindig csak feladatok voltak benne, magyarázat, hogy hogy kell megoldani nem volt.
És tesom szerint majd ha érettségizem akkor legalább 60-70 %-osnak kéne lennie a mateknak hogy gelvegyenek majd egyetemre. :S
Nem tűnik rossznak, de egy picit nehéz lesz, ez már egyetemi szint. :D Nehogy megvedd, semmit sem értenél belőle, nem is kell értened.
Nyugi, az érettségi nem olyan nehéz, ha van egy kis eszed, simán megírod jóra. Másrészt az is messze van még, addig mindent meg fogsz tanulni a suliban, általánosból elég ha annyit viszel, hogy a felvételit meg tudd írni jóra, több nem kell.
Ez szerintem amúgy jó lehet, igaz feladatok vannak benne, de állítólag részletes megoldás van hozzá. A kötetet nem ismerem, de a kiadót igen, a tankönyvei elég jók.
Köszönöm a válaszokat. :)
Elsö, tudom hogy a könyv elvileg lefedi a bsc matekot egyetemen, de gondolom egymásra épül a tananyag. Szoval középsulis szinthez talán elég lenne az elsö 200 oldal? :D
Egyetemhez két reál tárgybol kell majd érettségizni, szoval kéne a matek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!