Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Matek könyv, otthoni tanulásra?

Matek könyv, otthoni tanulásra?

Figyelt kérdés

A kérésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani olyan matematikával foglalkozó könyvet, mely felöleli a középiskolában szükséges tananyagot? Viszont fontos lenne, hogy egyéni tanulásra alkalmas legyen, és felkészítsen a középszintű matekérettségire. Most nyáron szeretnék egy jó alapot összeszedni, hogy jövőre már csak az emeltre kelljen koncentrálni. Olyan lenne nekem ideális igazából, ami beszél az adott "problémáról", elmondja melyek a fontos szabályok, tételek, és utána egy-egy témakörhöz egy csomó feladatot biztosít amin be tudom gyakorolni őket. (Természetesen megoldás jó lenne ha lenne hozzá.)

Remélem tudtok segíteni, előre is köszi.

Ui.: Igen, a matekerettsegi.hu-t illetve a matekmindenkinek.hu-t ismerem, csak nincsen rá jelenleg több tízezer forintom...

2011. jún. 15. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a sokszínű matematika bejött, bár én nem próbáltam egyedül tanulni belőle. Ha más nem, akkor menj be egy nagyobb könyvtárba, és keress könyveket. Én most egyetemen, kb 40 éves matematika jegyzetből tanulok, egy tanár ismerősöm "bányászta" nekem a pincéjéből. Ő már ezer éve elő sem vette, totál szétmállott a fele, a matek viszont változatlan és elég jól benne van minden, szóval néha kincset találni a régi dolgok között is! :)
2011. jún. 15. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Az az igazság, hogy a könyv amit ajánlottál az nálunk is a tankönyv, de én nem szeretem annyira, szerintem ne alkalmas egyéni tanulásra.

Más lehetőség esetleg?

2011. jún. 15. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézegesd a korábbi érettségiket : [link]

Vagy ezt : mathematika.hu

2011. jún. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!