Általános orvosi szak tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Igazából foggalmam nincs mit tanuljak tovább. Humán beállítottságú vagyok inkább, de érdekel a sport, mozgástan is....miért kell egy általános orvosnak is annyit tanulnia mint egy sebésznek? ( 6év)2011. okt. 3. 13:44
11/16 anonim válasza:
Egyébként azzal nem értek egyet,hogy Németországban nem jó az orvosképzés,valaki ezt írta..
12/16 A kérdező kommentje:
kérdés csak az hogy birni fogom-e kint ha már itthon is nagyon nehéz?..annyira nem tudok jól németül
2011. okt. 5. 13:18
13/16 anonim válasza:
Hogy érted,hogy itthon nagyon nehéz? Milyen értelemben? Egyébként én vagyok az,akinek a férje orvos, és mivel itt élünk sok mindenre van rálátásom. Ha gondolod nekem tehetsz fel kérdéseket,de inkább privátban,ide ritkán járok.
14/16 anonim válasza:
Nem kötelező orvosira menni
Menjél pl. nővérképzőbe (rokon szakma)
15/16 anonim válasza:
Csak annyit, hogy az elejefelé egy válaszoló írta hogy jobb helyeken több évig tart, csak azzal nem számol, hogy azért tart több évig, emrt kevesebb tantárgy jut egy szemeszterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!