Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Topmodell vagy matematikus...

Topmodell vagy matematikus legyek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tengerbiológus.
2011. szept. 27. 19:03
 2/13 anonim ***** válasza:
180 centi vagy, 50 kiló rendkívül fotogén kisugárzással és emellett még az IQ-d is túl van a 100-on?
2011. szept. 27. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
mindkettő
2011. szept. 27. 19:06
 4/13 A kérdező kommentje:
csak 178 cm vagyok:)
2011. szept. 27. 19:07
 5/13 anonim ***** válasza:

A divatszakma gyilkos. Még annyi gerinctelen, kétszínű embert, amenyi ott van! A női modellek nagy része elképesztően aljas egymással, a show szervezők idegbetegek, a ruhatervezők szintén. Állandóan menni kell ügynökségről ügynökségre, mert másképp még fel se figyelnek rád, nem hogy alkalmazzanak, és ez nem kevés időbe és pénzbe kerül! Nincs se magánélet, se szabad gondolkodás, se család, semmi. Gyakran úgy beszélnek veled, ahogy jóérzésű ember a kutyájával sem szokott, és sokszor olyan emberek teszik ezt, akiknek vastagon k*ssolniuk kéne.

Matematikusként biztos, hogy nem lenne annyi haragosod, és nem üvöltöznének veled annyit a főnökeid. Felfedezhetsz bármi újat, önálló kutatásod lehet....

Amúgy meg, amihez van érzéked.

Hány éves vagy?

2011. szept. 27. 19:10
 6/13 anonim ***** válasza:
dobj fel egy érmét, az a biztos... amúgy tudod egyáltalán mi az a topmodell?
2011. szept. 27. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Megmondom, ha küldesz egy képet magadról.
2011. szept. 27. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem art ha tudsz szamolni, de a matematikus az nem fog kioregedni a szakmajaban, egy top modell viszont addig tud osztani, szorozni, amig a kifuton van!
2011. szept. 28. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
nem te döntöd el, hogy topmodell lehess már megbocsáss...gyorsan ébredj fel. Úgy gondolod, hogy te valaha leszel olyan híres és tehetséges, mint egy Heidi Klum? Mert ő topmodell, a legjobbak közül is a legjobb. Amúgy meg ennél bizonytalanabb karrier nincs is, majd betöltöd a 30-at 40-et úgy eldobnak mint egy zsák szemetet. Azért egy matematikus 60 évesen is matematikus.
2011. szept. 28. 12:17
 10/13 A kérdező kommentje:

én nem szeretnék úgy kinézni, mint heidi klum, akár topmodell, akár nem. olyan, mint egy tehén, akárcsak tyra banks. snejana onopka pl sokkal jobban tetszik, még ha nem is olyan híres. de a többiben igazad van

16 vagyok

2011. szept. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!