Biomérnöki, meteorológus vagy orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szak?
Melyikkel könnyebb elhelyezkedni, melyikkel lehet itthon a legtöbbet keresni? Melyikkel lehet külföldön a legtöbbet keresni? Melyiket nehezebb elvégezni?
Ezekre a kérdésekre keresem a választ, nem tudom, hogy a felvételinél milyen sorrendben jelöljem meg őket, nyilván a jobbat jelölem előbb, de melyik a jobb? Mert én szívem szerint bármelyiket szívesen csinálnám, csak nem tudom, hogy melyiket érdemes, melyikkel jutok többre.
18/F
Szivesen segítek máskor is!
Figyelj a fizetés attól is függ hol dolgozol.Ha kórházi laboratóriumban akkor ott elég kevés lesz a fizetésed(mint akármelyik más eü-s dolgozónak). Ha gyógyszergyárba tudsz elhelyezkedni analitikusként,ott már jobban megfizetnek,viszont nyelvet nagyon tudni kell.Ha kutató laborban tudsz elhelyezkedni akkor olyan 90-100 közötti fizetést fogsz kapni.
VISZONT azzal tisztában kell lenni hogy ez egy Bsc képzés, tehát olyan mintha főiskolát végeztél volna,de ha nem tudsz azonnal tovább menni mester képzésre és dolgozni szeretnél 1-2 évet akkor el tudsz vele helyezkedni.Azonban több mesterképzés is létezik amelyre tovább lehet menni ezzel a végzettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!