Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biomérnöki, meteorológus vagy...

Biomérnöki, meteorológus vagy orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szak?

Figyelt kérdés

Melyikkel könnyebb elhelyezkedni, melyikkel lehet itthon a legtöbbet keresni? Melyikkel lehet külföldön a legtöbbet keresni? Melyiket nehezebb elvégezni?

Ezekre a kérdésekre keresem a választ, nem tudom, hogy a felvételinél milyen sorrendben jelöljem meg őket, nyilván a jobbat jelölem előbb, de melyik a jobb? Mert én szívem szerint bármelyiket szívesen csinálnám, csak nem tudom, hogy melyiket érdemes, melyikkel jutok többre.

18/F

2011. aug. 28. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és egyetem után megélhetés ? mentek külföldre ha minden jól alakul, vagy maradtok? mo-on mennyi a fizetés? és külföldön pl angliában?
2011. aug. 29. 00:45
 12/16 A kérdező kommentje:
na igen ezért kérdeztem, hogy a 3 közül melyik fizet jobban és hol, úgyhogy én is kíváncsi vagyok ezekre
2011. aug. 29. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Szivesen segítek máskor is!

Figyelj a fizetés attól is függ hol dolgozol.Ha kórházi laboratóriumban akkor ott elég kevés lesz a fizetésed(mint akármelyik más eü-s dolgozónak). Ha gyógyszergyárba tudsz elhelyezkedni analitikusként,ott már jobban megfizetnek,viszont nyelvet nagyon tudni kell.Ha kutató laborban tudsz elhelyezkedni akkor olyan 90-100 közötti fizetést fogsz kapni.

VISZONT azzal tisztában kell lenni hogy ez egy Bsc képzés, tehát olyan mintha főiskolát végeztél volna,de ha nem tudsz azonnal tovább menni mester képzésre és dolgozni szeretnél 1-2 évet akkor el tudsz vele helyezkedni.Azonban több mesterképzés is létezik amelyre tovább lehet menni ezzel a végzettséggel.

2011. aug. 29. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
és ez a 90-100 ez a kezdő..és ez fog emelkedni? meddig emelkedhet?
2011. aug. 29. 23:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnos a kutatókat is alulfizetik itt Magyarországon,éppen ezért sokan mennek ki külföldre kutatni.Ismerek olyat aki 20 éve analitikusként dolgozik az egyetemen és 120 körül kap nettóban.Ahová érdemes menni az a gyógyszeripar!Nem tudom ott mennyit kapnak de eddig akik oda mentek analitikusként,sosem panaszkodtak.
2011. aug. 30. 11:05
 16/16 anonim válasza:
Én csak a meteorológiáról tudok nyilatkozni, oda földtudományról, környezettanról, fizikáról, földrajzról lehet menni, vagyis ide akkor gyere, ha jobban érdekel a földrajz és a fizika, mint a biosz és a kémia. Hogy mennyit keres, azt nem tudom...
2011. okt. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!