Pótfelvételi! Mi az igazság?
Figyelt kérdés
A harmadik helyen megjelölt költségtérítéses képzésre vettek fel csak, az lenne a kérdésem, hogy ezesetben jelentkezhetek-e pótfelvételivel ugyanarra az egyetemre, csak másik szakra? Eddig nem is gondoltam arra, hogy ez akadály lehet, már jelentkeztem is.2011. aug. 6. 20:36
11/11 anonim válasza:
persze minden egyetemen más a rendszer, és nem tudom, melyikre vettek föl, de nálunk (ppke) van 20 kreditnyi kötelező "szabadon választható" tanegység, ekkor azt veszel fel, amit akarsz, feltéve, hogy van rajta hely. nyilván csak azután vehetsz föl szabadon választhatókat, hogy mindenki a saját szakán kiválasztotta az óráit, de van rá lehetőséged, hogy ne vagy csak nagyon keveset vegyél föl a saját szakodból, és sokat (amennyit tudsz) abból a szakból, ahova át szeretnél kerülni. ezt hívják áthallgatásnak egy másik szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!