Mehetek jogi egyetemre?

Figyelt kérdés
Szerintetek mehetek jogi egyetemre ha természettudományok osztályba járok? Fizika,kémia,biológia a főszak.
2011. aug. 4. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ, hogy milyen vagy a humán tárgyakból, és hogy sikerül az érettségid.
2011. aug. 4. 00:58
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

jogászok = munkanélküliek

túltelített a szakma, de ezt sokan nem tudják felfogni

egyébként az holt mindegy, milyen osztályba jártál

ha meglesz a pontod, mehetsz, ha nem, akkor felejtős

de az sem mindegy, melyik egyetem, annál kell próbálkozni, ahova legnagyobb eséllyel felvesznek

2011. aug. 4. 01:39
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Kíváncsi lennék én arra a "jogászok=munkanélküliek" statisztikára a VALÓ ÉLETBEN! Nem a média által hajszolt, lerágott csont szindrómára!

Egyébként kedves kérdező! Csatlakoznék az első hozzászólóhoz: ha a magyar és a történelem érettségid jól sikerült, és a középiskolában is jó voltál bennük, valamint netalántán még van nyelvvizsgád is, akkor próbáld meg! Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy kötelező a nyelvvizsga (még)! De csak abban az esetben jelentkezz, ha érdekel a jog! Száraz, sokszor unalmas szak, és tényleg tanulni kell!

2011. aug. 4. 05:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Mehetsz :) Ha szorgalmas vagy és igyekszel el lehet végezni.

A jogászok=munkanélküliek? :D Elég sokan végeznek jogon, de attól még szép karriert futhatsz be. :)

2011. aug. 4. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de az a baj,hogy nem érettségizhetek töriből.Szerintetek váltsak osztályt??
2011. aug. 4. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
ha meglátom h jogászok munkanélküliek, falra bírok mászni. szerintem az irigy ember ír ilyet, meg hallja tvben és akkor ezt fújja mindenhol. jogász vagyok, és nem munkanélküli, 1 hónapomba telt munkát keresni, és volt csoporttársaim közül tudtommal mindenki eltudott helyezkedni maximum 3 hónapon belül. ráadásul jó helyen, jó pénzért. és 2009-ben végeztünk.
2011. aug. 4. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha nem érettségizhetsz töriből, és mindenképpen a jog lenne a cél, akkor sürgősen válts szakot (mondjuk nem tudom, hány éves vagy, de ha kérdezed, akkor gondolom, már nincs olyan messze az érettségi)! Jogász szakra csak és kizárólag a magyar és a töri érettségit fogadják el, nincs más opció!

2011. aug. 5. 05:49
 8/8 A kérdező kommentje:
16 vagyok és 10.be megyek.
2011. aug. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!