Palika1994 kérdése:
Milyen szakos tanár lennél?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok, 2 év múlva fogok érettségizni, bár még "messze" van a 2 év de már tudom, hogy tanárnak akarok menni. Viszont azt, hogy milyen szakosnak azt még nem tudtam eldönteni:)Tudom, hogy nem keresnek "jól" a tanárok és lenézik sokan ezt a szakmát, de engemet ez nem nagyon izgat:) Arra lennék kíváncsi "ha te" tanárnak tanulnál, milyen szakos lennél? és kérlek indokold is a választ ( ha lehet! ) Szerintetek melyik szakkal lehet legkönnyebben elhelyezkedni? Te hol tanítanál szívesebben (általános,középiskola) ? A 2011-es felsőoktatási eredmények alapján több mint 1100-an választottak mesterképzésként a tanárt:( Soknak tűnik, mégis sok úgymond "hiányszakma" van matek,fizika,kémia,informatika tantárgyakból:) Tanárnak elmenni tanulni ebben az időben egy nagy kihívás.) Munkalehetőségről annyi a véleményem, hogy jelenleg kb. 650 ( közigállás.hu oldal alapján ) tanárt keresnek :) Köszönöm a válaszokat, biztos sokat tudtok segíteni:)2011. aug. 2. 22:06
11/16 anonim válasza:
tegnap 23:54
Az olaszt cseréld le lengyelre és szétkerestheted magad orosz-lengyellel:)))))))
Ha tanárkodni akarnék,mindenképp fizika-kémiát választanék,ezek olyan érdekesek,csak sajnos kevés tanárként diplomázott egyén tudja rendesen átadni a diákoknak:(
12/16 anonim válasza:
ha legalább az egyik tárgyad nem kémia vagy fizika, akkor úgyse nagyon lesz melód.
13/16 anonim válasza:
jó látni hogy van még ember aki tanár szeretne lenni :)
nekem anyukám és apukám is tanár, ezért én is fontolgattam, de nem lenne elég türelmem hozzá... de franciatanár lettem volna, apum nyomdokaiban :) helyette pszichológus leszek, szóval nem esett messze az alma a fájától :D
14/16 Maddii válasza:
Csakis töri ;) vagy talán orosz -töri. Bár még jó sokat kell tanulnom oroszból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!