NYF Közlekedésmérnök/Légiközlekedési hajózó szakirány. Nehéz bejutni?
Figyelt kérdés
Magasak az alapkövetelmények? Az államilag finanszírozottra nehéz bejutni, ha a vitt pontokkal nincsen baj?2011. júl. 29. 22:03
1/3 A kérdező kommentje:
..és azt olvastam, hogy ha finanszírozottra megy valaki, akkor a gyakorlati órákat még fizetnie kell. Ez tényleg így van? Hogy is van ez?
2011. júl. 29. 22:06
2/3 anonim válasza:
Nézd meg a ponthatárt, és döntsd el magad. Mindenkinek más a nehéz. Szerintem ha most fogsz érettségizni, akkor nehéznek fogod találni. De ha már előtte jártál egy egyetemre és tanultál matekot + fizikát, akkor már nem nehéz az érettségiből elég pontot összegyűjteni.
A gyakorlati órás fizetést szerintem jól hallottad, de ha írsz nekik egy emailt, akkor megmondják a frankót.
3/3 anonim válasza:
Tévedés!!! Államin nem fizetsz, arra ott van állam bácsi, azért állami az állami, mert nem kell fizetni. Nehéz, de nem lehetetlen, most csökkennek a ponthatárok.
Te mikor mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!