Érdemes jelentkezni a Nyíregyházi Főiskolára Közlekedésmérnöki-->légiközlekedési- műszaki irányra?
Milyen végzettséget ad? Kell-e az elvégzése után valahol még tanulni?
Olvastam már különböző engedélyekről mint pl: Part66 de nem igazán tudok rajtuk kiigazodni.Olvastam olyat is hogy az elvégzése után külön típusokra való képzésen is részt kell venni. Aki tud kérem segítsen
A pilótaengedélyekkel kapcsolatban volt már itt kérdés és egész részletes választ adott valaki.
Nyíregyházi terveidről tudnod érdemes, hogy nem kevés összeget kell kifizetned a gyakorlati képzésre. Fejből nem tudom mennyi, de valami milliós összeg van az emlékeimben.
Azt tudom, hogy van a pilótaképzésnek egy nyelvi része.
Az engedélyekben pedig fokozatok vannak. Ha nem találod, akkor megkeresem neked, csak írd ide, hogy még kell.
Köszönöm a válaszod,de ez a légiközlekedési műszaki szak valahogy a pilótaképzés mellett van,ez tehát nem pilótákat képez hanem talán szerelőket?
A pilótaképzés az a közlekedésmérnöki-légiközlekedési-hajózó szakirány az amiről tudni szeretnék azt pedig a közlekedésmérnöki szakon lehet választani:
járműgépész, légiközlekedési-műszaki, műszaki logisztikai irányok közül.
Erről tudnál mondani valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!