A Nyíregyházi Főiskolán a közlekedésmérnöki-légiközlekedési-hajózó szakirányon költségtérítéses formában mennyibe kerül a képzés?
erre gondoltam:
- Légijármű-vezető: repülőgépet és helikoptert vezet utas- és teherszállítás, továbbá permetezés, tűzoltás és életmentés céljából. Repülési tervet készít, majd egyezteti azt a repülésirányítóval. Ellenőrzi a berendezések, műszerek működését, az áru és csomagok szabályszerű elhelyezését; elvégzi az esetleges kisebb műszaki javításokat.
Nos igen, valszeg ez az. Mivel ez a szak repüléssel is jár, így a gyakorlati órák megdobják a félévi díjat. Nem tudom pontosan mennyi most ez, mert én még 2008-ban jártam közlekedésmérnöki szakra natúr és ott volt 3-4 emberke aki pilótának tanult. 1 ember volt államin, egy lány, de neki is fizetnie kellett ha jól emlékszem, a gyakorlati órákat.
Tehát mindenképpen közlekedésmérnöki szakra kell jelentkezned erre légiközlekedési szakirányra. De ahogy nézem, már lement elég rendesen egy félév díja. Mert mondom régebben ez több volt. Sokkal több.
Ennél okosabbat nem tudok neked mondani, szerintem ezt kellene megpróbálnod. Mert ezen a szakon sajátíthatod el ezt a dolgot.
Itt találod a tantárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!