Ki volt olyan helyzetben hogy orvosira ment volna de már dolgozott más területen?
Szeretném kikérni a véleményetek egy olyan témában, amiben esetleg már más is volt. 25éves vagyok, diplomával, középfokú nyelvizsgával rendelkező. 3éve dolgozom. Viszont nagyon szeretnék az orvosi egyetemre jelentkezni, mert úgy érzem ez az álmom és ezzel szeretnák foglalkozni.
Szerintetek késő már?
Ha valaki volt ilyen helyzetbe hogy oldotta meg az anyagi részét?
Ha már van egy diplomám tényleg csak költségesre vesznek fel?
Persze biosz és kémia érettségit még le kell tennem, mert sajna nem ezek voltak a választottak annak idején. Bárki véleményét szívesen veszem. Aki "idősebb" (nem 18) de oda jár az orvosira annak is!
Előre is köszönöm Mindenkinek!!
Kedves Gonosz Manó:)
Én nem szoktam megharagudni senkire, ha negatívat ír ha pozítívat..persze attól függ milyen mértékben szólal meg.
Mert ha bunkó valaki, vagy igazságtalan azt nem szeretem...de szerintem azt senki sem.
Hogy honnan jutott eszembe? persze hogy megkérdezheted..:)
Már nagyon régóta gondolkodtam ezen, mikor kicsi voltam sebész szerettem volna lenni. Mivel senki olyan nem volt aki ebben a témában egy kis hátszelet adjon, elfelejtődött.
Érettségi után nem igazán tudtam hogy hova is kellene menni. Az orvosi azért nem jutott eszembe mert nem tartotattam magam elég "megfelelőnek" és okosnak hozzá.
Édesanyám szerint csak lusta vagyok, eszem van:))
Tehát ha akartam volna mehettem volna az orvosira is annak idején.
Ma már nagyon bánom!:(
Most hogy ennyi idős lettem hmm..nem tudom egyszercsak rájöttem hogy ezt szeretném csinálni....mindegy milyen áron de akarom!! megértesz? gondolom a Te életedben is volt már ilyen...úgy gondolom sosem késő semmit sem elkezdeni...:)
(Táncolni több mint egy éve kezdtem el és a csoporttal már országos bajnokok vagyunk:))
Csak sajna úg érzem ez megmarad egy vágynak, álomnak!!:(
Nemrégiben megismerkedtem valakivel aki rezidens még mint igazságügyi orvosszakértő....eszméletlen az a munka is..minden szavát csodálattal figyeltem és arra gondoltam..milyen jó neki hogy már ennyi mindent elért és van mit felmutatnia. Látszott rajta mennyire imádja ezt csinálni....hmm..jó neki!!
Üdv Neked és Szép Napot!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!