Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az egyetemeken tudják, hogy...

Az egyetemeken tudják, hogy ki hányadikként, hány ponttal jutott be a szakjára?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudják, de senkit sem érdekel.
2011. júl. 25. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudják, hiszen az egyetem küld levelet, hogy x ponttal felvettek. De ahogy előttem írták, a világon senkit nem érdekel.
2011. júl. 25. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
nem de ha tudnánk senkit sem érdekelne.
2011. júl. 25. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

A pontot tudják, a beiratkozáskor eleve le kell majd adnod az összes dokumentumod másolatát, szóval akár abból is megtudhatják, de amúgy is megkapják az OH-tól. Azt viszont, hogy hányadiknak jutottál be, nem tudják.

Azt nem mondanám, hogy nem érdekli őket, ahova én járok, ott statisztikákat készítenek, hogy egy adott pontszámmal felvett hallgatónak milyenek az átlagai, és folyton hangoztatják, hogy a pontszám semmit nem jelent. Viszont semmilyen megkülönböztetés nem ér a pontszám miatt, eleve csak egy szűk kör, kb. a dékáni hivatal rendelkezik az adatokkal.

2011. júl. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!