Gyermekpszichológus szeretnék lenni. Mit tegyek?
"de engem nem az érdekel,hogy mennyit lehet evvel keresni"
25 évesen mikor külön akarsz költözni a szüleidtől, CSAK ez fog érdekelni, hidd el nekem.
Egyébként gyerekpszichológusként még ingyen is alig lehet munkát kapni. Egy volt középiskolai osztálytársam is pszichológiát végzett. Most heti két napot dolgozik teljesen ingyen egy baromi távoli helyen, és nincs rá kilátás, hogy felvegyék pénzért. Közben a szüleivel lakik 25 évesen, mert egy k*rva albérletet nem tud kifizetni. Szeretne megházasodni, de pénz nélkül nem lehet. Te ne akarj ilyen sorsra jutni.
"De emellett a cukrász is nagyon tetszik"
Azzal valószínűleg jobban jársz.
Köszi.
Szerintem a cukrászt fogom választani.
Hát nem lehetett valami nagy az elhatározás, ha ennyiből le lehetett róla beszélni.
Amúgy én dolgoztam cukrászként, és nagyon megutáltam az egész vendéglátózást. Hogy betegnek lenni gyakorlatilag tilos, hiába van előírás, hogy nem szabad úgy dolgozni, az le van tojva, hogy nincs olyan, hogy hétvége, hogy csicskáztatják az embert, hogy úgy tekintenek rám a saját munkahelyemen, mint potenciális tolvajra, és még sorolhatnám. Lehet, hogy én fogtam ki nagyon rossz helyeket, de kb. mindenhol ezt tapasztaltam.
"nem lehetett valami nagy az elhatározás"
kérlek szépen,én csak gondolkodtam rajta hogy az leszek . nagyon nehéz a választás.sok ötletem van h mi legyek. de az egyik jobban érdekel mint a másik. és a többiről tudom,hogy hova kell menni csak éppenséggel ezt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!