Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most láttam hogy elvettek 10...

Most láttam hogy elvettek 10 pontomat, ami ma reggel még megvolt. Jogorvoslat lehetősége elmúlt telefonon nem lehet őket elérni. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 18:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja értem.. én elvből mindent azonnal küldök, amint megkapom, nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni
2011. júl. 20. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi történt sikerült beszélned velük? Én felvagyok háborodva, tegnap azt mondták, hogy nyugodjak meg felteszik a pluszpontot (nem mondtak olyat, hogy nem jár vagy ők nem tudják..) persze estig semmi. Ma reggel ugyanaz a nő közli, hogy mrá lezárták a rendszert, nem tudnak pontot módosítani, de kérdezzem meg az egyetem Tanulmányi Osztályát (én mesterképzésre jelentkezek). A TO meg persze állítja, hogy ők erre eddig nem adtak plusz pontot (konkrétan egy tudományos szervezet tagságáért), de én ismerek egy embert, aki igenis kapott, és semmi más olyan nem volt ami miatt kaphatott volna. De azt is mondták a TO-n, hogy a felvisek sokszor őhozzájuk küldik az embereket olyan kérdésekkel, amire nekik kellene választ adni. Én ebből azt következtettem ki, hogy akkor mégiscsak nekik (felviseknek) kellett volna plusz pontot adni... Vagy akkor az előz évben felvett ember jogtalanul kapta a plusz pontot? Az eszem megáll.

Mondjuk azt mondták a TO-n, ha nem vennének netán fel, akkor fellebbezzek. Hát az lesz...

2011. júl. 21. 09:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük, azt mondták valami új program nézte át a pontokat és a kevesebb a helyes, mert idéntől kevesebb jár a plusz pontokért. csak azt nem értem, hogy akkor miért fogadták el, és még meg is indokolták hogy igenis jár...
2011. júl. 21. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Én semmit se kívánok a főnöküknek, csak hogy ő vagy a gyereke is legyen ilyen helyzetben...
2011. júl. 21. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, le tudnád írni, az eredményeidet, meg úgy mindent, mire kaptál pontot, mennyit stb. Kiszámolnám én is.

Ha lehet küldd el mailbe, és ha tudod képet is küldj az e-felvi felületről, ahol ott vannak a pontok -csak az kell, a többit vágd ki róla.

2011. júl. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!