Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek tanuljak tovább? Milyen...

Minek tanuljak tovább? Milyen szakra érdemes menni főiskolán?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem, lassan elkéne dönteni, milyen irányba szeretnék tovább menni, de fogalmam sincs mit kéne választanom. Valami olyasmit szeretnék, amiben el is lehet helyezkedni, nem szeretnék munkanélküli diplomás lenni. Az idegen nyelvek jól mennek, valamint a humán tantárgyak, informatika felé is vonzódom, a reál tantárgyak a gyengéim. Érdekelt a pedagógus szakma is, de állítólag túl sok van belőle. Ötletek?
2011. júl. 20. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Inforamtika, és mellé tanulj idegen nyelveket, majd irány külföld. Nekem ez bejött. :)
2011. júl. 20. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Erőszakra.
2011. júl. 20. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Az erőszakos vagyok. Amúgy gazdaságinformatika, mert az félig reálos infós, félig humános közgazdász-hibrid. Azért nem mondok neked mérnök infót, mert szerintem nem élnéd túl az ottani fizikát. Amit még tegyél meg, hogy tanulj nyelveket, nyáron pedig feküdj rá, képezd magad matekból a www.mathematika.hu oldal segítségével, hogy ne az első félévben bukj ki.
2011. júl. 20. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) de a matektól próbálom távol tartani magam, amennyire csak lehet!
2011. júl. 21. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Rosszul teszed. Manapság nincs olyan szak, amihez nem kell a matek, de el is lehet helyezkedni. Ja, de, orvosok és főiskolás ápolók, de azok csak külföldön érnek valamit.
2011. júl. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!