Újságíró szeretnék lenni, legnagyobb álmom, hogy egy magazin főszerkesztője legyek. Melyik főiskolán tanuljak tovább? Arra gondoltam, hogy az SZFE televíziós műsorkészítő szakra jelentkezek.
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy ezzel a diplomával újságíróként is el lehet helyezkedni.2011. febr. 5. 12:38
1/8 anonim válasza:
Akkor televíziós műsorkészítő leszel, és nem újságíró, pláne nem főszerkesztő.
2/8 anonim válasza:
Bilibe lóg a kezed. Magazinnál akarsz főszerkesztp lenne és televízió szakra készült? Te hülye vagy... Ne nézz annyi amerikai filmet...
3/8 anonim válasza:
Ne legyél újságíró. Nem éri meg. Mocskos egy szakma a miénk.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, ismerőseim mondták, nem én találtam ki...ezzel a hozzászólásoddal csak magadat minősítette "kedves" 2. hozzászóló.
2011. febr. 5. 17:29
5/8 anonim válasza:
Ja, minősítem magam nagyon tényleg, nem én akarok tévés szakon újságíró lenni ;D
6/8 anonim válasza:
tényleg nem lehet ez így :D ismerősre mindig jó hivatkozni.
amúgy meg BKF komm és médiatudomány. az vegyesen van, ott lehet szakosodni újságírásra, tévézésre...
7/8 anonim válasza:
vagy még esetleg Kodolányi ugyanezen szaka.
előző
8/8 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem tudok mit mondani. Talán iratkozz be a valami katonai szakra 8D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!