Milyen szakot ajánlotok?
Évek óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni(esetleg gyerekekkel), de nem orvos szeretnék, mert tudom hogy nem bírnám:)Nem tudom milyen pályán menjek tovább. Jövőre érettségizek és el kéne döntenem melyik sulit jelöljem meg.
Gondoltam már a pszichológiára, de szeretnék több lehetőséget megragadni. Tudnátok nekem ebben segíteni?:)
(És persze azért elfogadható fizetéssel..:))
Védőnő: ha körzeti akkor komplex családgondozás van, elsődlegesen: várandós-anya-baba védelem, Ha ifjusági (pl suliban) akkor 10-18 éves korosztály stb (én védőnőin vagyok, kérdezz nyugodtan)
csecsemő- és kisgyermekgondozó van okj, felsőfokú okj, diplomás; bölcsődékben dolgozik leginkább
óvónő; diploma
gyógypedagógus; diploma
szülésznő (szülészet-újszülött osztály)diplomás, okj
tanár, alsóstanító
dajka
Szia!
Köszönöm a választ.Hát a pályaválasztási tanácsadóról nem tudok,de lehet van...
Írtam privátot néhány kérdéssel!
Köszönöm még egyszer!:)
Emberi erőforrások szakra
Humánmenedzser.
Üsd be felvi.hu-ra!
Ha több oldalról be akarod biztosítani magad akkor egy nyelvszak és andragógia párosítást érdemes meglovagolni.
Pl: ha a választott nyelvszakod angol akkor ha végzel dolgozhatsz a Helen Doronnál, de ha ráunsz a gyerekekre a andragógiával lehetsz HR-es viszont oda már mindenhová kell az angol így ezzel a szakpárral biztosítva vagy több oldalról is.De még számtalan dolgot csinálhatsz, kimehetsz "önkéntesnek", ott fizetik az oktatásodat és kapsz minimális zsebpénzt is és rengeteg a gyerek aki törődésre szorul.Semmi sincs kőbe vésve nyugi.:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!