Közgazdasági irányban milyen szakot ajánlotok? Nincs ötletem.
Figyelt kérdés
Eddig kereskedelem és marketinget akartam,de mindenki azt mondja,hagyjam.. De akkor mégis mi az,ami még egy jó szak? Tapasztalatok esetleg? Lány vagyok,ha ez számít.2009. okt. 21. 16:05
1/1 anonim válasza:
Én menedzsment szakirányon végeztem, nekem nagyon tetszett, de ha akkor indult volna humán erőforrás menedzsment, akkor azt választottam volna. Most is ilyen irányban dolgozom, és nagyon szívesen csinálom. Azt gondold végig, hogy hol tudod elképzelni magad 5-10 év múlva. Milyen területen, esetleg milyen konkrét cégnél. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!