Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakra jelentk...

Milyen egyetemi szakra jelentkezhetnék?

Figyelt kérdés
Kérem segítsen valaki. A Miskolci Egyetemre szeretnék menni valamilyen szakra azonban nem tudom mire. Történelemből kiemelkedően jó vagyok, de jogi pályát nem szeretnék vállalni. Sajnos ez számomra nagyon ismeretlen terep úgyhogy bármilyen tanácsot meghallgatok. :)
2011. júl. 2. 14:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Ui.: Azért szeretnék megélni belőle egyszer. :D
2011. júl. 2. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
felvi.hu megnézed milyen szakjai vannak az adott egyetemnek, melyikhez mi a felvételi tárgy, miről szól az oktatás, választasz...
2011. júl. 2. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:
nem találok semmit...:(
2011. júl. 2. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Válassz egy kart és nézz körül. Ha valami megtetszik, úgy érzed, kedvelnéd, járj utána, keress olyanokat, akik azon a szakon tanulnak - az előadásokra ugyanis bárki bemehet (a szemináriumok, ún. gyakorlatok esetén max. kivételes tanári engedélyt kaphatsz), megnézheted, mit miből tanulnak, milyen lehetőségeik vannak, kinek mi (nem) tetszik.

2011. júl. 2. 15:02
 5/8 A kérdező kommentje:
jaj értem köszönöm :)
2011. júl. 2. 15:07
 6/8 A kérdező kommentje:
ha gépészmérnök akarok lenni akkor ahhoz milyen tantárgyakra van szükségem .Mármint milyenekből kell hogy jó legyek? :)
2011. júl. 2. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Gepeszmernoknek fizika meg matek kell
2011. júl. 2. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
hát az nekem nem lenne jó :S
2011. júl. 19. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!