Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pótvizsgáztál valaha? Ha igen...

Pótvizsgáztál valaha? Ha igen miből? Átmentél? Egész nyáron tanultál rá?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy pótvizsgám volt eddig de nem tudom te melyikre gondolsz... az mikor megbuksz egy tárgyból a gimiben vagy egyetem? mert nekem az utóbbi volt, egyszer az általános kémia nevű borzalomból, ami szóbeli volt és a kedves prof szabályszerűen kinyírt a kvantummechanikával :( a másik egy vegygéptan nevű mégnagyobb borzalom, amiből egy szót nem értettem, csak bemagoltam. másodjára többet tanultam és meglett mind a kettő :)

ha a gimisre gondolsz akkor nagyon fel kell kötnöd a gatyád! a tanárok általában csak akkor szoktak ott megbuktatni ha már tényleg nincs más lehetőségük (jó vannak néha személyes okok, de az ritkább mint gondolnánk). ha egy év alatt nem voltál képes elsajátítani az anyagot (vagy lusta voltál) akkor mindenképp segítséget kell kérned h tisztességesen felkészülj a pótvizsgára!

2009. márc. 25. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, buktam meg egyetemen valószínüségszámításból. Az egész nyaram ráment, de sikerült átmennem.
2009. márc. 25. 20:14
 3/11 A kérdező kommentje:
az általános és középiskolai pótvizsgára gondoltam
2009. márc. 25. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

áááh basszus valségből most én is bukni fogok úgy érzem:S:S:S

kérdező: kérj segítséget, egyedül nem nagyon mégy semmire, ha gyenge vagy a tárgyból!

2009. márc. 25. 20:17
 5/11 anonim válasza:
100%

igen, buktam már meg. én alapvetően jó tanuló voltam, csak nem szerettem iskolába járni, ezért sokszor kitoltam magammal és osztályozhatatlan lettem egyes tantárgyakból.én könnyen készültem fel, de 11.osztályban megszívtam, mert testnevelésből sokat hiányoztam és a tantestület nem engedte, hogy vizsgázzak, így évet ismételtem. éretségizni és októberben sikerült.én nem készültem, csak a szerencse segített.

szerinem te ne bízd a véletlenre, még most nem késő javítani.

2009. márc. 25. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gimiben, fizikából! Nem csak az én hibámból, a tanáréból is... nem egész nyáron, de tanultam, és átmentem.
2009. márc. 25. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

suliban nem buktam soha. egyetemen maradt el ez-az, ez elegge elkerulhetetlen.

elegge tonkreteszi a nyarad, foleg ha olyan "gyakorlos" targybol vagnak el mint matek,fizika,stb. de ha ugyes vagy es ra tudsz huzni akkor junius vege, julius elje szabad mindenkepp. utana mar attol fugg mennyire tudsz haladni az anyaggal.

2009. márc. 25. 21:29
 8/11 anonim válasza:
Matekból buktam, és bizony nyáron minden nap tanultam két órát. Nem akartam osztályt ismételni...
2009. márc. 25. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Matekból... és igen, egész nyáron tanultam, tanárhoz is jártam. Átmentem :)
2010. máj. 1. 20:19
 10/11 anonim válasza:

Igen,matekból és fizikából. Matekot egész évben tanultam,de egyszerűen nem értettem. Jogosan húzott meg év végén,nagyon gyengén álltam. Fizikából semmit nem tanított a tanár,a jegyeket nem tudjuk mire kaptuk. Viszonylag jó jegyeim voltak mégis megbuktatott. Olyannyira nem volt igazságos,hogy fel akartunk lebbezni de anyukám mondta,hogy ha úgy érzem tényleg igazságtalan akkor majd pótvizsgán úgyis átmegyek,ne kavarjuk a port. Egész nyáron tanultam matekra,fizikára az utolsó pillanatig egy szót se. Matekból meghúztak,fizikából 4-est kaptam. Mivel szakközépiskolás voltam,de fizikából átmentem, egy évvel feljebb jutottam. Csak a matek miatt szakiskolás lettem. Azóta van papírom,hogy dyscalculia-s vagyok és felmentettek matekból. Hát,legalább az évfolyamtársaimmal járok egy osztályba akiket szeretek. (:

Idén elkezdtem az estit és sikeresen lefogok érettségizni MÁR CSAK AZÉRT IS !

2010. júl. 8. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!