Ssup kérdése:
Lehet-e Magyarországon angolul felvenni a tantárgyakat?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy külföldön szeretnék majd elhelyezkedni. Elsősorban pszichológus szeretnék lenni, a második a gyógyszerészeti kar, és itt is a gyószerfejlesztés érdekelne. A kérdés az hogy a tantárgyakat lehet-e angolul felvenni, és melyik egyetemen van erre lehetőség?2011. jún. 23. 07:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem minden egyetem hirdet meg idegen nyelvű kurzusokat. Jártam az ELTE-re is, a PTE-re is, mindkét helyen voltak angol, német, orosz nyelvű órák.
2/7 anonim válasza:
Pszichologiat tudtommal lehet angol nyelvu kepzesben vegezni az ELTE-n, fizetoson. Ugyanigy van angol nyelvu orvosi kepzes a SOTE-n, a gyogyszereszeti kepzeseket viszont nem vagom. Szerintem nezd meg ezt az oldalt, hatha talalsz valami hasznosat: [link]
3/7 anonim válasza:
az itteni angol képzés egy vicc
ha ilyen igényed van menj ki Angliába
lényegében egyenlő feltételekkel indulsz az ottani angol diákokkal (pl. tandíj, finanszírozás)
csak angolul kell jól tudni
4/7 anonim válasza:
gyógyszerészeti kar
ez állítólag magyarországon is jó
a pszichológus komolytalan
5/7 A kérdező kommentje:
De nem lesz annyi pénzem, hogy fizetősre menjek. :(
2011. jún. 23. 16:58
6/7 anonim válasza:
nézz utána alaposan az angol verziónak
egy rakás hitelt vehetsz fel
és a tandíj egyenlőre még nem magas az angol egyetemek esetében
7/7 anonim válasza:
mármint az állami egyetemek esetében
persze a megélhetési költségek nagyon magasak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!