Hová menjek tanulni?

Figyelt kérdés

Igaz,még csak jövőre leszek 7.-es viszont imádok rajzolni,ezért úgy döntöttem,grafikus akarok lenni.De Debrecenben milyen iskolák vannak ahol van művészeti szakkör?Egyáltalán ha grafikus valaki,abból meglehet élni?

13L

2011. jún. 21. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Medgyessy.
2011. jún. 21. 12:55
 2/8 A kérdező kommentje:
ok és ebből meglehet élni?
2011. jún. 21. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyan művészt még nem láttam éhen halni, de szerintem jobban teszed, ha tanulsz egy kicsit, és elmész a Kossuthba vagy a TÁGba. Mellette művészkedhetsz is, de legalább a jövőd meg lesz alapozva.
2011. jún. 21. 13:11
 4/8 A kérdező kommentje:

hát igen csak aza baj hogy ugye jövőre 7.-ben jön be a fizika,kémia és eddig se voltam vmi jó tanuló mert a föcitanárunk nem tud beszélni :S és ha azok is bejönnek,mit fogok majd csinálni,bukni fogok mindenből??

és a Tóth árpádba meg csak kitünőket vesznek fel :S

2011. jún. 21. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor épp itt az ideje belehúzni a tanulásba.
2011. jún. 21. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:

jah csakhogy én akkor tudok valamit rendesen megtanulni ha azt rendesen el is magyarázzák.

én a tankönyvekből nem tudok tanulni,mert olyan szakszavak meg olyan kifejezések vannak benne,hogy mire elolvasok egy mondatot,már nem tudom követni hogy miről is van szó?? o.O

és ez amúgy nem azért van mert olyan retardált lennék,hanem mert eleve gyűlölöm a föcit meg a bioszt és ha nem magyarázzák el rendesen,akkor én olvasás közbe nem is tudok odafigyelni,mert egyszerüen nem érdekel

2011. jún. 21. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
A magyart és a matekot attól még gyűrheted, úgyis azokból lesz központi felvételi.
2011. jún. 21. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
jah akkor jó,azokból jóvagyok :))
2011. jún. 22. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!