Szerinted milyen szakra mennyek? Lent több.
Nem tudom hogy milyen szakot válasszak. A rajz nagyon jól megy, járok rajzkörre, versenyekre. Informatikából is elég jó vagyok, ismerem a PHP, Html, Css, Js, C++ programnyelveket. Photoshopról ne is beszéljünk, az az életem.
Tantárgyak amik nagyon jól mennek: Informatika, Rajz, Angol, Kémia, Biológia, Fizika
Tantárgyak amik nagyon rosszúl mennek: Földrajz, Matek.
Ha még eszembe jut valami, leirom. Előre is köszönöm ha segit valaki!
A "mennyek" miatt azt javaslom, ne menj bölcsésznek!
És igen, egyedül az angol, rajz amihez nem kell a matek de ha megy a rajz meg az info valami animációs szakember is lehet belőled...
Epic.
Megpróbál valami hülyeséget is mellémagyarázni, hogy hihető legyen az álláspontja... :D
A nagyon "rosszúl" menők közé a magyart is odaírnám a helyedben.
A kérdésedre:
Nagyon rossz helyzetben vagy, mert az infós szakokon a legdurvább a matek, jobban kérik tőlük, mint a mérnököktől. A fizika, rajz párossal esetleg egy építész nézhetne ki, a műszakiaknál náluk a "leggyengébb" a matek. Angollal önmagában sokra nem mész, az már alap, hogy jónak kell lenned belőle bárhová is mész. Biosz, kémiával esetleg még orvosi, de ha eddig nem fogalmazódott meg benned, akkor hagyd, oda kell hivatástudat.
Ha tényleg jól megy a rajz, én építészre mennék, tudom milyen ott a matek, nem lehetetlen megcsinálni.
Hát ez fail. A tájszólás nem az. (A jösztök, jöttök, stb... a tájszólás.)
Valami animációs okj-n fogsz kikötni szerintem.
Én csak az infóról tudok nyilatkozni: mérnök informatikus hallgató vagyok, nálunk a matek úgy zajlik, hogy első félévben két matek, második félévben két matek, aztán matek szigorlat a két félévből, és ha megvan a matekszigorlat, akkor két félévvel később valószínűségszámítás.
Attól viszont, hogy nem megy jól a matek, nem kell elcsüggedned. Én nem szerettem, nem is lett olyan jó az érettségim, ennek ellenére az analízis lett a kedvenc tárgyam, és a szigorlatom is első próbálkozásra meglett. Szóval ha ennyire érdekel az informatika, akkor ez a lehetőség sem elvetendő :)
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!