Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudnék idegenvezetőnek...

Hol tudnék idegenvezetőnek tanulni?

Figyelt kérdés
Most vagyok hetedikes, és azért döntöttem emellett a szakma mellett, mert érdekelnek az idegen nyelvek (egyébként könnyen meg is tanulom őket), és más országok kultúrája, de nem tudom, hogy hol tudnék ilyennek tanulni, vagy hogy ezt külön el kell e végezni érettségi után/délutáni v. esti tagozaton? Nem vagyok igazán informált továbbtanulás terén.
2011. jún. 6. 18:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként győri vagyok.
2011. jún. 6. 18:08
 2/2 anonim ***** válasza:

1. OKJ - idegenvezető képzés. Vagy olyan suliba mész ahol ezt tanítják (Pesten tuti van ilyen, tesóm oda járt), vagy érettségi után elmész egy ilyen okj-s képzésre.

2. Turizmus vendéglátás szak egyetemen. Talán ez áll a legközelebb hozzá, de ezzel igazából nem fogsz idegenvezetősködni.

2011. jún. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!