Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SOS. Továbbtanulás? Hogyan?...

SOS. Továbbtanulás? Hogyan? Merre?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek !!!!!!!

Kíváncsi lennék egy pár külsű szemlélőre is.

A helyzet a következő : 19éves lány vagyok.most érettségizem.(megvan az ecdl startom, és 1 szóbeli nyelvvizsgám)

jelentkezésem SZTE-re adtam be, de valószínűleg nem fognak felvenni, mert nincs meg a pontom hozzá-- viszont nem is annyira bánom, mert egy bölcsész diplomával kitörölhetem a .... Van már belőlük úgy is elég..

Tehát úgy gondoltam, h akkor keresek valami okj-s szakot.

Úgy volt, h rendészeti asszisztensnek megyek tovább, még érdekelt is volna, meg egy időben nagyon szerettem volna rendőr lenne, de mivel ez az okj fizetős, anyagilag nem engedhetjük meg magunknak.. Így elkezdtem nézelődni más után.. Talán érdekelne még a Banki szakügyintéző is. Csak a kérdés, hogy azzal, okj-vel mennyire lehet elhelyezhedni? és mennyi a fizetés?

Esetleg lenne valami jó ötletetek, hogy milyen versenyképes okj-s szakok vannak?

:)

2011. jún. 1. 09:42
 1/1 anonim ***** válasza:
MEnj el pályaválasztási tanácsadóhoz. A suliba szerintem tudnak segíteni h hol találod meg. Nekem segített, és az éppen aktuális helyzetről tud tájékoztatást adni.
2011. jún. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!