Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért mondják, hogy érdemes...

Miért mondják, hogy érdemes megjelölni egy olyan szakot, ahová biztosan felvesznek?

Figyelt kérdés
Ennyire fontos, hogy valaki rögtön bekerüljön egyetemre? Valahogy én nem látom értelmét olyan szakra jelentkezni, ami talán nem is érdekli az adott személyt és ha felveszik lehet hogy olyantól veszi el a helyet, aki tényleg oda akart volna menni, de miatta nem vették fel. Csak én látom ezt így?
2011. máj. 30. 14:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség. Sokkal több értelme van várni egy évet, dolgozni, megtapasztalni az életet, mint egy évig lébecolni valahol, aztán átmenni máshova (ráadásul ezzel fogyasztod a költségtérítéses féléveidet is ugye).
2011. máj. 30. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!