Egyetemre idén kell emeltszintű érettségi mindneképp vagy szép érettségivel, emeltszintü érettségi nélkülis felvesznek?
Én nem tudom, hogy kell-e, emiatt a válaszom nem teljesen tartozik a kérdéshez, de valahol mégis.
Ha nem tudsz egy emelt szintű érettségit rendesen megcsinálni, akkor minek akarsz egyetemre menni? Évekig melegedni a semmiért? Ennyire igénytelen nem lehetsz magaddal szemben. Az ilyen hülyék miatt züllött le a magyar felsőoktatás. bocs, de ez most kijöt belőlem, ha egyetemre akarsz menni, akkor tanuljál, erőltesd meg magad egy kicsit!
Szia, hát, részben igazadvan.
Deeee, nemhiszem hogy hude hülye lennék :D csak azért kérdem h kelle, mert ha kell akk teszek, de nemkell már tudom csak egyetemtöl függ, csak a jol értesült ofőm állitotta h már kell mindnehova..
Am 96% ot lett a föci emeltszintűm, 11.ben, csak mivel műszaki beállítottságu vok matekot akarnék de csak ha kell mert a suliban nemannyira vagyunk felkészitve emeltszintre, de ha kell akk megtanulom sebaj majd elválik, nektekmeg szép napot.
21:45
Ne aggódj a közmunka miatt, neked már úgyis mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!