Óvónő szeretnék lenni. Ha tudsz, válaszolnál nekem pár kérdésre?
Tehát :) Óvónéni szeretnék lenni, 14 éves lány vagyok :D Most ősszel fogok menni egy 4 évfolyamos gimnáziumba, ahol megkapom az emelt szintű érettségit + nylevvizsga + ecdl.
Ezek után a kereskedelmi iskolába menjek ilyenféle szakra, vagy tanuljak tovább fősulin/egyetemen?
És ha fősulin/egyetemen kell tovább tanulnom, akkor még is melyikben? :D
Egyébkén jó állás ez, amit 'kigondoltam' magamnak? Szeretem a gyerekeket, szeretek velük foglalkozni, türelmes vagyok.
Egy ilyen dolgozó körülbelül mennyi fizetést kap? Vagy mire én odajutok, addigra ki tudja?! :)
Köszönöm, hogy segítettél :) :D
Köszi szépen!
Hangon az van, vagyis azt mondják, szépen éneklek. Hangszeren még nem tudok játszani, de szeretnék megtanulni gitározni.
szia!
Na mi történt másfél év alatt? :)
Szia4
Húúúú, hát ha Te azt tudnád, hogy mennyi minden változott... :)Már nem óvónő szeretnék lenni, bekerültem a gimibe, komolyodtam, "kinyílt előttem a világ", okosodtam, bölcsebb lettem, és rájöttem, hogy nincs túl nagy jövőjük az óvónőknek :( És most a gimiből egy nagy csomó lány óvónőnek jelentkezett, "csak úgy", mert épp' nem tudtak mit bejelölni...
Mostmár inkább valami pénzügy-gazdaság-könyvelő felé tájolódom :)
Pénzügyi-számviteli ügyintézői OKJ képzésen tanulok, és logisztikai adminisztrátorként dolgozom 1 éve :)
Egyelőre nem bánom, hogy nem fektettem annyi időt a tanulásba, de remélem, hogyha ez megváltozik bennem, akkor lesz lehetőségem korrigálni a döntésemen és másfelé nyitni :)
A nyelvvizsgám meglett, kell is a munkámhoz egyébként, szóval az a befektetés mindennap megtérül.
Hoppá, 9 évvel ezelőtt ráhibáztam az emelt érettségi szükségességére.
Akkor itt az ideje a lottószámokat is felírnom mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!