EFEB-ről vélemények? Milyen tanfolyamot ajánlotok amivel aránylag könnyű elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 12:48
1/2 anonim válasza:
Én jelenleg oda járok, általános egészségügyi asszisztensnek tanulok. Szeretem, hogy 3 hetente szombaton van az oktatás, mert nekem gyerekeim vannak és munkám, de így ez megoldható. Elég rugalmas hely, a mi oktatóink nagyon jók. Egy hátránya van - ami előny is lehet - hogy ha aláírtad a szerződést akkor ki kell fizetned a tandíjat (de legalább a fennmaradó 50%-át) abban az esetben is, ha meggondolod magad és mégsem járnál. Tehát ha elkezdet akkor nem célszerű abbahagyni. De egész jó fizetési konstrukcióik vannak. Én ősszel fogok végezni, összességében elégedett vagyok.
2/2 anonim válasza:
Tudtommal a szakács tanfolyam az egyik legjobb náluk .
Sok hasznos/mindennap használatos dolgot tanítanak és a legjobb, hogy külföldön is el tudsz vele helyezkedni. Azt is hallottam, hogy az EFEB segít elhelyezkedni, szóval ez plusz1 ok, amiért érdemes őket választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!