Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » EFEB-ről vélemények? Milyen...

EFEB-ről vélemények? Milyen tanfolyamot ajánlotok amivel aránylag könnyű elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Én jelenleg oda járok, általános egészségügyi asszisztensnek tanulok. Szeretem, hogy 3 hetente szombaton van az oktatás, mert nekem gyerekeim vannak és munkám, de így ez megoldható. Elég rugalmas hely, a mi oktatóink nagyon jók. Egy hátránya van - ami előny is lehet - hogy ha aláírtad a szerződést akkor ki kell fizetned a tandíjat (de legalább a fennmaradó 50%-át) abban az esetben is, ha meggondolod magad és mégsem járnál. Tehát ha elkezdet akkor nem célszerű abbahagyni. De egész jó fizetési konstrukcióik vannak. Én ősszel fogok végezni, összességében elégedett vagyok.
2011. máj. 16. 13:09
 2/2 anonim válasza:

Tudtommal a szakács tanfolyam az egyik legjobb náluk .

Sok hasznos/mindennap használatos dolgot tanítanak és a legjobb, hogy külföldön is el tudsz vele helyezkedni. Azt is hallottam, hogy az EFEB segít elhelyezkedni, szóval ez plusz1 ok, amiért érdemes őket választani.

2015. márc. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!