Milyen OKJ tanfolyamot érdemes elvégezni, amivel el is lehet helyezkedni biztosan? Gyesen után szeretnék elhelyezkedni vele.
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 13:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem mainapság nem létezik ez a szó hogy biztos...vannak keresettebb szakmák amikre valóban szükség lehet és vannak olyanok amiket ellehet végezni ugyan de konkrétan nem is létező dolgok.tapasztalom mert már benne vagyok pár éve.Szerintem azt végezd el amihez értessz,kedvet érzel amiben valóban hiszel h az neked a javadra válik.Mihez értessz miben vagy jó?
idegenforgalom vndéglátás vmilyen pénzügyi terület.Esteleg egészségügyi képzés azokból nagy hiány van most csak ugyebár elég strapás..de vannak olyan részei is amik lehet h tetszenének.Estin is lehet végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!