Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bejuthatok idén elte kémia...

Bejuthatok idén elte kémia szakra, ha 400 pontom van (tavaly 313 volt a ponthatár), mennyit emelhetnek a ponthatáron?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 11:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

18:05 vagyok. igen 2009, de PE.

tényleg 600an jelentkeztek, 150en első helyen és 150et vesznek fel. és ebbe a fizetősök is benne vannak. ez elég komoly túljelentkezésnek számít. de 400at talán nem lépi át, mivel ide matekot meg kémiát kell duplázni, azokon a tárgyakon nem olyan könnyű 95% felettiket hozni. nem úgy mint ha mondjuk törit meg társadalomismeretet is számoltathatnál. viszont ha hívő vagy, akkor 1-2 imát megér. :-D

de ha nem férsz be, jelentkezz szombathelyre kémia szakra, ott annyira nincs ember, hogy már 3 éve indulni se tud a szak nappalin. idén is valami 15 ember jelölte csak, abból 4-5 első helyen és 10 a min létszám. :-))

2011. máj. 15. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:

bejutottál? :)

ha igen, milyen a suli? nagyon nehéz? mesélném nekem egy kicsit a légkörről, nehézségekről? én is szeretnék oda jelentkezni :)

2012. jan. 25. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Bejutottál?
2015. jún. 10. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!