Körülbelül hány % lett a kémia érettségitek idén?
Hát nekem 84-85 körül lesz, ami végül is jó, de azért egy kicsit csalódott vagyok miatta, mert január óta erre tanultam, nagyon szerettem volna 90 felett írni... :( Szerintem elég nehéz feladatsor volt, ahhoz képest egész jó az eredményem, de mégsem vagyok elégedett :D
Te is írtál? Hogy sikerült?
A kerti bútoroson én is kiakadtam
Mondom mivel _kerti_, értelemszerűen kint van, tehát az a nem-vízmegkötéses meg UV-ellenállásos a jó. Erre a megoldókulcs szerint meg a könnyű fajsúly, meg hogy nem füstölög meg mit tudom én. Istenem...mióta gyújtogatják a kerti bútorokat?
imátkozom 10 pontért :( szégyen nem szégyen annyi de annyit számoltam hülye ötösm lsz kémiából de nekem nem mentek a számolások annyira hülye vagyok áhh na mindegy :(
szóval örüljetek a 80nak is az sztem baromi jó jó tudom azzal még nem vesznek fel sok helyre mert nyilván nem mindegy hogy 80 v 92 pl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!