Hogyan készülsz a szóbeli érettségire?
Figyelt kérdés
Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme. Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé. - Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta? - A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam. - Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt! A fiatalember jelesre vizsgázott.
Ő jól csinálta :)
2011. máj. 8. 16:35
1/2 anonim válasza:
Ja ez tényleg jó:D de én biztosra megyek és szépen megtanulom őket, a legnagyobb részét már úgyis tudom pl törit ,mert azt nekünk előre meg kellett tanulni, a tanár szerint van átfedés a szóbeli és az írásbeli között .:)
2/2 anonim válasza:
hát én a magyar tételekkel vagyok úgy, hogy a nagy részüket tudom:D többire szépen beosztottam az időmet, főleg az emelt töri tételekre, hétfőtől napi 2, és így még lesz időm átnézni mindegyiket a szóbeli előtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!