Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elcsesztem az érettségit. Van...

Elcsesztem az érettségit. Van így egyáltalán értelme orvosira menni?

Figyelt kérdés
Na hosszú story, de azért leírom. Mindenképpen halasztok most egy évet, és jövőre érettségizek le bioszból és kémiából. Most nem is jelentkeztem sehová. De! A mostani érettségit nagyon elrontottam. És nem azzal van a probléma, hogy akkor majd rágyúrok a bioszra meg a kémiára, hanem azzal, hogy ha már egy érettségit sem tudok megcsinálni, mit akarok orvosin? Mit gondoltok?
2011. máj. 8. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, ez a helyzet teljesen mesterséges és legfőképp szokatlan, nem ebből derül ki, milyen a stabil vizsgafelkészültséged. Ebbe is bele lehet jönni, mint bármi másba.

Mellesleg, matekból is lehet ám újraérettségizni októberben. Ha eddig készültél rá, akkor nem is veszi el sok időd, ellenben nem izgulsz annyira, és tudod, mire kell figyelned.

Most a legjobb, ha arra koncentrálsz, h minél jobbra csináld meg a jelenlegi érettségiket, tehát a hátramaradt szóbeliket. Mást úgysem tehetsz. Ha valami nagyon nem jön össze, akkor újraérettségi, bár szerintem töri-magyarból egy újraszóbeli körüli szervezkedés nem olyan kellemes. Matekot meg nem is kell a sulidban megírnod.

2011. máj. 9. 00:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Azóta doki lettél? Vagy hogy alakultak a dolgaid? :)
2021. jún. 4. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!