Ha nőgyógyász akarok lenni, akkor hol kell továbbtanulnom?
Figyelt kérdés
16/f vagyok, jelengleg 10.-es, gimnáziumba járok. Eldöntöttem, hogy nőgyógyász akarok lenni, hol kell majd továbbtanulnom?2011. ápr. 30. 00:22
1/6 anonim válasza:
Orvosi egyetem (általános orvos szak), 6 év általános képzés után választasz majd egy speciális területet, esetedben a nőgyógyászatot.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, esetleg megtudnád mondani, hogy Budapesten milyen orvosi egyetem(ek) van(nak)?
2011. ápr. 30. 00:25
4/6 anonim válasza:
Összesen 4 darab orvosi egyetemünk van, egy Pesten (SOTE), egy Pécsen, egy Debrecenben és egy Szegeden.
5/6 anonim válasza:
Hát egy orvosi egyetem nem lenne hátrány (bár vagyunk páran akik miden féle orvosi végzettség nélkül vizsgálgatjuk a lányok punciját, én spec ezt általában szájjal teszem)
Egyébként magyar nyelvű orvos képzés van a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetemen is.
6/6 anonim válasza:
Huhúúú 16 évesen én is nőgyógyász akartam lenni :-D De gondolj a 70 éves büdös vén gennyedző öregasszonyokra is, akiknek a térdét veri a mellük! :-D :-D :-D
Nem csak a fiatal kis nyuszilányok járnak oda! SŐTT...
LIKE :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!