Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » T1 hogyan tudtátok meg (vagy...

T1 hogyan tudtátok meg (vagy döntöttétek el), melyik egyetemi szakra akartok menni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 18:16
1 2
 11/11 DarkChii válasza:
Én először simán érzelmi alapon választottam: egy bizonyos szempontból nem bántam meg, mert nagyon jó volt a társaság, és nagyon sok barátot ismertem meg. Viszont munkát az égvilágon sehol nem kaptam vele. Már 2 éve kínlódok. Ezért úgy döntöttem, visszamegyek tanulni, és olyan szakot választok, ami az előzőnél sokkal szerteágazóbb, így több helyre bekopogtathatok majd, ha kéznél lesz a diplomám. Mindenesetre olyan szakot ne válassz, amitől a hideg is kiráz, de gondolj arra is, az adott szakkal milyen munkákat kaphatsz majd! Például egy lantművész kisebb eséllyel kap munkát, mint pl. egy informatikus... (habár tény, hogy nagyon nehéz helyzetben vagy, mert ma Magyarországon rettentő nehéz eldönteni, hogy 3 év múlva milyen szakmák lesznek keresettek).
2011. máj. 1. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!