Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szegedi Szinergia segitség?

Szegedi Szinergia segitség?

Figyelt kérdés
Tudna vki vmi infot adni a Szegedi Szinergia szakiskolárol szeretnék oda meni közgén tovább de nem merek mert pár személy azt mondta hogy nem jo és sokat kell fizetn. Nem tudom mit csináljak vagy kinek hidjek? Segitsetek!
2011. ápr. 17. 15:52
 1/1 anonim ***** válasza:
hello. én voltam az irodájukban. Nincs még szakmám csak érettségim, szóval államilag támogatottra mennék, de így is annyi pénzt beszednek hogy vicc.. beíratkozásnál 9.000, könyv 20ezer, alapítványi díj asszem negyed évente +9.000, vizsgadíj kb 40.000/ szakma, plusz még logisztikára ÉN nézek magamnak állást ahol "bizonyíthatom" tudásomat.. pedig szerintem a sulinak kellene.. mivel én mire találok egy olyan céget, ahol ilyen gyakornokokat is felvesznek szerintem letelik a nyári szünet.. és ugye ez az igazolás kell ahhoz, hogy elkezdhessem a következő évet.. szóval elég kacifántos egy iskola, de lehet mégiscsak ide fogok menni.. :S
2011. júl. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!